"Utmanar och inspirerar" 

Mötesfacilitering

"Genom att låta en extern processsledare leda mötet styrs processen målinriktat och alla kan delta på lika villkor. Det är effektivt och leder till resultat."

Vill du ha effektiva möten som leder till resultat? 

Möten kan på ett enkelt sätt effektiviseras av en extern processledare. 

Med tydlig struktur och med stor förståelse för uppdragets syfte hjälper vi våra kunder att skapa kreativa och värdeskapande möten. Vi utvecklar möten i ledningsgrupper, mellan samverkanspartners och i arbetsgrupper. Vi har även vana av att leda större möten och mötesplatser. Med värme, engagemang och erfarenhet håller vi i taktpinnen för konkreta resultat.

”Du fick upp ögonen på möjliga vägar att gå för att utveckla mitt företag, som jag kanske inte annars hade hittat. Samt att du som person är lyhörd, engagerande, drivande och enormt härlig som person. ”
Catharina Olofsson

Fler referenser >>

”Susanne Brannebo har varit ovärderlig för mig i mitt arbete att äga min plats som chef på familjeföretaget.”
Moa Dahlman, M.Sc. CFO Energy Opticon AB, IDEON Lund 

Fler referenser >>

”Susanne har en unik förmåga att få medarbetare att växa, utvecklas och hitta sin drivkraft och passion. Med sin intuition och sin naturliga förmåga att se medarbetares styrkor och utvecklingsområden, stimulerar Susanne team och individer till att maxa sin potential och nå sina målsättningar. ”
Petra Kuritzén, director & founder Petrusjka - Fundraising for the Arts and Social Responsibility 

Fler referenser >>

Copyright © 2023 Brannebo Consulting AB